Connect with us

Horoscop

Unde îți vei întâlni sufletul pereche, conform zodiei tale

 

Te afli în locul potrivit? Locurile noastre preferate sunt de obicei cele unde se nasc cele mai multe conexiuni, în special romantice.

Avem amintiri plăcute în locurile respective sau poate doar ne place să fim acolo, și uneori, astea sunt locurile unde întâlnim persoanele pe care ajungem să le iubim pentru tot restul vieții. Destin sau coincidență?

 

Berbec

Berbecii sunt niște persoane foarte aventuroase, deci îi vei găsi în locurile în care aventurile așteaptă să se întâmple. Locuri precum zona de munte sau un traseu în pădure îi vor face să vrea să exploreze cât mai mult.

Taur

Taurii valorează siguranța și stabilitatea, așa că ei pot fi găsiți în locurile care le oferă pe amândouă: Natură, grădini liniștite sau poate chiar la ei acasă.

Gemeni

Una dintre cele mai pline de energie și impulsive zodiiGemenii iubesc provocările. Casinourile și centrele sportive sunt cele mai frecventate locuri de nativii născuți în această zodie.

Rac

Lăsând la o parte natura lor sceptică, Racii iubesc tradițiile, iar un mod tradițional de a întâlni persoanele fără partener este în locurile care implică dans și șampanie!

Leu

Leii sunt foarte siguri pe ei, deci este posibil să-i întâlnești oriunde. Dar ei iubesc și viața sălbatică, deci îi vei găsi vizitând rezervații de animale, grădini zoologice sau parcuri de safari.

Fecioară

Fecioarele trăiesc pentru reguli, la fel cum trăiesc și pentru activitățile care le stimulează mintea. Le poți găsi la jocuri sportive precum baschetul sau jucând biliard într-un bar.

Balanță

Balanțele își trăiesc viața la maxim, de aceea se consideră și ele o zodie aventuroasă. Asta include o călătorie cu un balon cu aer cald, zborul cu parapanta sau skydiving-ul – orice să le crească adrenalina.

Scorpion

Cu toate că Scorpionii sunt complicați atunci când vine vorba de sentimente, ei sunt plini de pasiune când vine vorba de hobby-urile lor. Îi găsești la întâlniri de grup, întâlniri de fani sau convenții, luând parte foarte entuziaști.

Săgetător

La fel ca Berbecii și Balanțele, Săgetătorii iubesc extazul și agitația precum cele oferite de cursele de cai. Fie îi găsești pe traseu sau scandând entuziasmați într-un bar de sport. Îi poți găsi și făcând plimbări prin natură.

Capricorn

Capricornii sunt independenți și încrezători și sunt foarte mândri de capacitățile și de puterea lor. Cel mai des îi vei întâlni în muzee sau în locuri cu rol istoric.

Vărsător

Vărsătorii sunt rebelii care dau mereu de bucluc. Au o slăbiciune pentru rebeli și renegații trecutului. Îi găsești la evenimente legate de renaștere sau vizitând locuri istorice, și chiar și în locuri unde au avut loc bătălii faimoase.

Pești

Fiind una dintre cele mai sensibile zodii, Peștii iubesc locurile retrase unde pot fi singuri cu propriile gânduri. Cafenele, ceainării sau un loc liniștit în parc sunt locurile unde-i vei găsi bucurându-se de acel moment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending