Connect with us

Horoscop

Zodiile cu cel mai ascuțit spirit de observație. Te pot citi ca pe o carte!

 

Să ai un spirit de observație dezvoltat poate fi o calitate grozavă. Și, dacă ai norocul să te fi născut într-una din aceste zodii, această trăsătură poate fi ceva natural pentru tine!

Totuși, deși astrologia te-a înzestrat cu această calitate, trebuie să înveți cum să ți-o controlezi, deoarece nu este în regulă să stai să asculți intenționat conversațiile altora sau să fii indiscret/ă.
Este cu adevărat interesant să vezi oameni în habitatul lor natural, cum interacționează unii cu ceilalți și cum limbajul lor corporal diferă de la unul la altul. Și este și mai interesant că descoperi cu ușurință lucruri care îți sunt de folos!

 

Zodiile cu cel mai ascuțit spirit de observație

 

Fecioară

Fecioara este una dintre zodiile cu cel mai ascuțit spirit de observație. S-ar putea să crezi că, în calitate de prietenă și ascultătoare foarte bună, ea știe în mod natural totul despre tine, dar nu te lăsa păcălit! Fecioara are o mulțime de trucuri în mâneca pe care nu le știu foarte mulți oameni.

Este ca un detectiv, se uită mereu la micile indicii pentru a o ajuta să rezolve un caz.

Fecioara poate citi cam pe oricine cu ușurință datorită capacității sale incredibile de a acorda atenție chhiar și celor mai mici detalii.

Spune ceva o dată și ea își va aminti pentru totdeauna. În calitate de Fecioară, ea este în mod natural analitică, așa că este într-o continuă căutare de indicii care să o ajute să te citească, chiar dacă nu îi spui întreaga poveste. De cele mai multe ori te va surprinde cu câte știe!

 

Scorpion

Scorpionul preferă să observe decât să fie observat și își ia măsuri de precauție pentru a se asigura că stăpânește situația atunci când cunoaște oameni noi. De multe ori nu îți va dezvălui totul despre el, chiar dacă te cunoaște foarte bine, pentru că îi place să-și păstreze adevăratul sine sub cheie. Așadar, în mod firesc, el tinde să acționeze ca un radar și să-i urmărească pe toți cei din jur.

El face acest lucru, adică observă și își blochează adevăratul sine, pentru a se proteja.

Urăște să fie trădat sau rănit li nu uită niciodată dacă oamenii i-au greșit. Așa că, să fie atent este modul lui de a se menține în siguranță. Ceea ce îl face atât de bun în a citi oamenii este faptul că are întotdeauna un ochi asupra ta și abilitatea de a prezice următoare lor mișcare.

 

Capricorn

Capricornul este mult mai rezervat decât multe alte semne zodiacale, dar asta îl face să observe mai ușor oamenii din jurul lui și să vadă realitatea din spatele măștilor. Își folosește natura liniștită și introvertită pentru a se așeza și a urmări tot ce se întâmplă. Poate fi atât de pricepur în a-i citi pe ceilalți, încât nici măcar nu-ți vei da seama cât de multe lucruri a descoperit.

Deoarece Capricornul își petrece mult timp analizând oamenii, poate să te citească ca pe o carte. Știe să-ți interpreteze limbajul corpului și intonația. Deci, ori de câte ori ai nevoie să te descarci sau ai nevoie de cineva cu care să vorbești, Capriconul este genul de persoană care știe exact când să vină la tine pentru a te ajuta.

 

Vărsător

Vărsătorul este unul dintre semnele zodiacale curioase din naștere, care caută mereu experiențe noi și întâlnește oameni noi. Datorită acestui interes natural pe care îl are pentru oameni, este ușor să observe totul despre ei.

Vărsătorului îi place să cunoască oamenii nu doar prin ceea ce spun, ci și prin modul în care o spun și prin limbajul corpului.

Datorită abilității sale de a observa mai mult decât ceea ce văd toți ceilalți la suprafață, Vărsătorul este capabil să te citească precum cartea lui preferată. El poate observa totul atât de bine, încât va ajunge să te cunoască aproape la fel de mult cum te cunoști pe tine însuți.

 

Pești

Peștii sunt foarte empatici, ceea ce înseamnă că sunt capabili să empatizeze și să anticipeze emoțiile tale, uneori chiar înainte de a-ți da seama tu ce simți. Deoarece sunt atât de conectați la propriile sentimente, știu să fie sensibili și la sentimentele altora. Acest tip de observație este totuși subtil, dar foarte eficient.

Când Peștii empatizează cu tine și simt ce simți și tu, le este foarte ușor să te citească ca pe o carte. Atât de mult încât poți simți că sunt cumva în creierul tău, dar nu într-un mod ciudat sau incomod.

Peștii pot fi cei mai buni prieteni din lume!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending