Connect with us

Horoscop

Defectele care îţi aduc cele mai mari dezavantaje, în funcţie de zodia ta

Astrele au înzestrat fiecare zodie cu o serie de calităţi, însă există şi o latură negativă, care le dă bătăi de cap nativilor. Află care este dezavantajul zodiei tale şi acţionează astfel încât să scapi de efectele negative ale acestei trăsături.

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Eşti agresivă, impulsivă şi foarte zgomotoasă, iar lipsa de complezitate determină oamenii să se întrebe dacă eşti sau nu o persoană ipocrită.

Toată lumea încearcă să-şi dea seama ce gândeşti, dar adevărul este, de fapt, nimic. Eşti atât de superficială încât nu arăţi nimic altceva decât furie şi frustrare. Eşti lipsită de viziune, ignorantă şi ai o părerea prea bună despre tine, ceea ce te împinge şi mai adânc în ignoranţă.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Egoismul tău îi face pe alţii să fugă de tine.

Contează, de asemenea, şi faptul că eşti superficială, plictisitoare şi foarte posesivă. Doreşti să ai toată atenţia din lume şi să nu ţi se spună că greşeşti.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Eşti incapabilă să te concentrezi şi din această cauză nu ai o părere proprie.

Adevărul e că vei face orice şi vei merge oriunde, atât timp cât nu e necesară nicio iniţiativă din partea ta. Când trebuie să spui ceva, totuşi, toată lumea se întreabă dacă eşti o persoană reală sau eşti un fel de străin lipsit de emoţie.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Eşti atât de naivă încât ajungi să ai depresie dacă cineva îţi spune altceva decât că eşti o floare delicată.

Tu crezi că eşti buricul pământului şi iei totul mult prea personal, trăind permanent pentru tine însăţi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Nu ai nicio legătură cu realitatea şi trăieşti numai pentru a atrage atenţia.

Consideri că eşti o persoană specială, care merită să fie idolatrizată doar datorită prezenţei tale. Este foarte superficială şi respecţi oamenii din jurul tău în funcţie de numărul de like-uri pe care le primeşti pe Facebook.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte vicleană şi nimeni nu reuşeşte să îţi vadă adevărata faţă.

Pentru lume, nu eşti altruistă, deşi adevărul este că faci fapte bune numai pentru a te simţi tu mai bine cu tine însăţi. Sub toată această bunătate falsă, se ascunde narcisimul pur.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Manipulezi pe toată lumea, aşa că nu eşti un bun exemplu pentru nimeni.

Pari a fi o persoană plină de speranţă, dar eşti goală pe interior, îţi lipsesc sentimentele şi nu faci nimic dacă nu ai au avantaj şi nu obţii anumite beneficii. Ce poate fi mai rău decât asta?

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti un monstru răzvrătit şi toată lumea are de suferit din cauza temerilor tale.

Nu ai încredere în nimeni şi ataci pe toată lumea, înainte ca ei să aibă şansa să facă acelaşi lucru. Îţi place să vezi cum aţii suferă, pentru că asta îţi dă impresia că tu eşti mai bună decât ei şi meriţi mai mult. Eşti ca o otravă pentru tot ceea ce te înconjoară, dar toată răutatea ta se va întoarce împotriva ta în cele din urmă!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Singurul lucru pe care îl faci este să repeţi ceea ce a spus altcineva, doar că pe un ton mai grav şi mai înţelept.

Uneori chiar exagerezi pentru a părea mai interesantă, dar dincolo de aceste cuvinte frumoase şi pompoase nu se află nimic. Nimic important nu se va întâmpla în viaţa ta şi, în cele din urmă, te vei plicti de omul care ai ajuns să fii.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Eşti o oportunistă de zile mari şi eşti capabilă să vinzi pe oricine atât timp cât acel lucru te va urca pe scara ierarhică.

Eşti foarte egoistă şi pbsedată de statutul pe care îl ai, iar aceste ambiţii te fac o persoană extrem de periculoasă.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană atât de banală, că vei fi capabilă de orice pentru a ieşi din mulţime.

Eşti în stare să te lupţi cu oricine doar pentru a spune că eşti diferită de restul. Eşti acel gen de om care arată cât de puţin îi pasă de lume şi apoi aşteaptă cu răbdare aprecierile de la cei din jur.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu efectiv înoţi în dramă.

Adori victimizarea şi nu ai curajul să îţi exprimi punctul de vedere sau să îţi ceri drepturile. Te plângi permanent de viaţa ta şi totuşi nu faci nimic pentru a o schimba, pentru că asta înseamnă să depui un efort mult prea mare pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending