Connect with us

Horoscop

Care este cel mai sexy lucru la tine, în funcţie de zodie

Sexualitatea nu trebuie să aibă de-a face numai cu aspectul tău fizic. Descoperă ce alte lucruri îi captivează complet pe cei din jurul tău!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Loialitatea de care dai dovadă este foarte sexy.

Faptul că nu păstrezi secrete este un lucru confortabil pentru partenerul tău şi promovează o intimitate între voi la care toată lumea tânjeşte. Modul în care rămâi dedicată oamenilor de care îţi pasă înnebuneşte pe oricine pentru că se poate avea încredere în tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Ca Taur, eşti foarte responsabilă în viaţa socială şi sentimentală.

Oamenii ştiu că pot conta pe tine să menţii ordinea, iar asta te face extrem de dorită. Voinţa ta e matură şi partenerul tău poate vedea într-adevăr un viitor cu tine datorită modului în care te dedici.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Oamenii îţi găsesc stilul de viaţă spontan foarte seducător.

Eşti mereu în mişcare şi cauţi acţiune mereu, lucru care te face uşor inaccesibilă. Nu laşi rutina să se instaleze, iar acest lucru îi zăpăceşte pe cei din jur, pentru că nu îşi pot imagina ceva mai sexy decât să lupte pentru a-ţi câştiga iubirea.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Ai tendinţa de a simţi totul foarte profund, iar acest lucru este perfect pentru viaţa amoroasă.

Eşti extrem de romantică şi oamenii te găsesc atractivă pentru că ştii să te ocupi de sentimentele tale cu stil. Ei devin dependenţi de căile incitante prin care promovezi dragostea în relaţiile tale.

Leu(22 iulie – 22 august)

Acest lucru pare destul de ciudat, dar aroganţa ta e atrăgătoare.

Toată lumea ştie cât de înalte sunt standardele tale şi, prin urmare, oamenii tânjesc după tine. Admiratorii tăi se bucură de ideea că dacă te fac să te îndrăgostesc de ei înseamnă că sunt unici.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Inteligenţa ta este fără îndoială sexy, pentru că abilitatea ta de a lămuri totul despre aproape orice arată că alături de tine se zăreşte un viitor luminos.

Tu eşti genul de persoană care merită ce e mai bun pentru că eşti capabilă de conversaţii isteţe şi ai mereu cele mai unice moduri de a-ţi exprima pasiunea.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Oamenii consideră ura ta faţă de discriminare foarte atractivă.

Întotdeauna vrei să faci dreptate şi trăieşti cu speranţa că poţi să o faci. Această tehnică nu e numai puternică, ci şi seducătoare. Nu poţi sta liniştită atunci când vezi că în jurul tău se petrece o nedreptate, iar sângele îţi fierbe în acel moment.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Inteligenţa ta este irezistibilă şi ai un stil de a comunica plin de umor.

Nu eşti doar isteaţă, eşti deşteaptă într-un mod cu totul deosebit. Oamenii sunt atraşi de tine pentru că ai o tehnică provocatoare de abordare a oricărei situaţii care îi fac să se amuze şi să fie entuziasmaţi.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Modul tău în care cauţi aventura îi face pe cei din jur să îţi cadă la picioare.

Bărbaţii doresc să facă parte din acţiune împreună cu tine şi să spere că îi vei alege pentru următoarea călătorie. Se simt însetaţi de comapnia ta şi, odată ce o obţin, pur şi simplu nu ştiu cum să mai trăiască fără tine.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Ştii ce vrei, iar acest lucru îi face pe ceilalţi să aibă mai multă speranţă cu privire la faptul că ceea ce îţi doreşti ai găsit în persoana lor.

Dorinţa de a fi de partea ta este copleşitoare şi bărbaţii ar face aproape orice pentru a-ţi capta interesul.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti originală şi independentă, iar asta te face să iubeşti dreptatea socială.

Oamenii îţi apreciază opiniile, mai ales când le foloseşti pentru a lupta împotriva răului. Atitudinea ta deschisă este irezistibilă, deoarecere oamenii ştiu că pot fi ei înşişi în jurul tău.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Imaginaţia ta te asigură că nu duci lipsă de creativitate.

Nu îţi este teamă să te conectezi la sentimentele tale şi oamenii găsesc acest lucru ca fiind cu adevărat atrăgător. Imaginea ta are mereu o notă de romantism şi captează atenţia oricui din jurul tău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending