Connect with us

Horoscop

SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA RAC. MANTRA DE CARE SUFLETUL TĂU ARE NEVOIE PENTRU URMĂTOARELE SĂPTĂMÂNI

 

Iată care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarele săptămâni în funcție de zodia în care te-ai născut:

Soarele s-a mutat în zodia Rac, ceea ce înseamnă că avem câteva săptămâni bune la dispoziție pentru a sărbători acest semn intuitiv, creativ și profund emoțional.

Dacă ești născută în zodia Rac, este posibil să simți efectele sezonului Rac mai profund decât celelalte semne zodiacale. Mare atenție la sentimente și la emoții, la modul în care alegi să le gestionezi și să le expui în fața oamenilor din jurul tău.

Din fericire, există multe practici care să te ajute să găsești echilibrul și armonia necesare pentru a parcurge cu bine sezonul Racului – iar una dintre cele mai la îndemână practici este folosirea afirmațiilor pozitive.

Afirmațiile sunt gânduri și idei pe care le alegem în mod intenționat – spre deosebire de toate acele gânduri aleatorii care apar pe tot parcursul zilei în mintea noastre. Afirmațiile sunt o modalitate ușoară de a întări anumite gânduri și idei în mintea ta și a aduce bucurie și optimism în viața ta.

Mantra de care sufletul tău are nevoie pentru următoarele săptămâni în funcție de zodia în care te-ai născut:

 

Berbec – Am inima plină de afecțiune, bunătate, compasiune și iubire față de mine însămi. Sunt plină de iubire față de ceilalți.

Taur – Eliberez și dau drumul ACUM – tuturor gândurilor negative care îmi trec prin minte. Nicio persoană, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea. Pentru că eu sunt singurul gânditor din mintea mea.

Gemeni – Fiecare părticică a trupului meu exprimă iubire. Am o inimă caldă, care știe ce înseamnă dragostea adevărată. Sunt dragoste încarnată.

Rac – Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine. Nu mai lupt împotriva destinului, fac un pas în spate și mă las pe mâinile Universului.

Leu – Am încredere în puterea dragostei de a mă ghida și vindeca. Am încredere în Univers. Am încredere în divinitate. Am încredere că sufletul meu merge pe drumul pe care trebuie să meargă.

Fecioară – Trăiesc cu tot sufletul meu. Celebrez viața în fiecare zi. Mă bucur de fiecare clipă. Prosperitatea și succesul sunt atitudini ale mentalității mele.

Balanță – În orice direcție aș merge, oriunde aș fi, pot să simt cum Dumnezeu și Universul mă sprijină. Îmi sunt alături clipă de clipă. Aleg să îmi umplu inima cu iubire.

Scorpion – De acum înainte aleg să fiu atentă doar la viața mea. Nu voi mai privi în stânga și în dreapta pentru a vedea cum trăiesc alți oameni. Fiecare are propria poveste, propriul drum.

Săgetător – Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Capricorn – Nu o să fiu definită de defectele mele sau de greșelile mele. Nici de trecut. Sunt binecuvântată să trăiesc cea mai frumoasă viață. Pentru că pot și pentru că o voi face. Puterea este la mine.

Vărsător – Sunt pregătită pentru tot ce urmează. Sunt gata să trăiesc cu toată ființa mea. Sunt gata să simt cu tot sufletul meu. Sunt gata să iubesc cu toată inima mea.

Pești – Știu că sunt puternică. Știu că voi trece și peste asta. Am puterea în inima mea de a crea realitatea pe care mi-o doresc, controlându-mi energia și emoțiile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending