Connect with us

Spiritual

15 LUCRURI CARE ÎȚI IROSESC TIMPUL ȘI VIAȚA. CÂTE BIFEZI DIN ACEASTĂ LISTĂ?

Iată care sunt acele lucruri inutile cu care îți irosești timpul:

1. Oricare moment din viață care nu te face să trăiești în prezent. Nu plânge prea mult pentru trecut, a fost. Nu te stresa prea mult pentru viitor, încă nu a sosit.

2. Regretele de orice fel. Nu trebuie să te lași definită de lucrurile pe care le-ai făcut sau nu le-ai făcut. Nu te lăsa controlată de regret.

3. Orice gânduri care aduc ură în sufletul tău. Tratează-i pe toți cu bunătate și respect – chiar și pe cei care nu sunt politicoși cu tine.

4. Resentimentele. Ele nu sunt calea fericirii. Nu ierți oamenii pentru că ești o fire slabă, îi ierți pentru că ești suficient de puternică încât să știi că oamenii greșesc.

5. Greșelile altor oameni. Uneori oamenii buni fac alegeri nepotrivite. Nu înseamnă că sunt răi – înseamnă că pur și simplu sunt oameni.

6. Așteptarea momentului perfect. Nu poți aștepta întotdeauna momentul perfect. Uneori trebuie să îndrăznești să îl faci tu așa cum vrei să fie.

7. Toate fricile ce te țin în spate. Frica este un sentiment, nu un fapt. Îndrăznește să te schimbi și să crești. Îndrăznește să ai încredere în tine.

8. Dorința de a încerca să îi impresionezi pe toți. Nu trebuie să te placă toți oamenii și nici tu nu trebuie să îi placi pe toți. Indiferent de modul în care trăim, cineva va fi dezamăgit.

9. Oamenii care doar te folosesc și te manipulează. Nu te lăsa folosită. Nu îți pierde propria voce.

 

10. Un drum care nu pare să fie al tău. Viața trebuie savurată, nu suportată. Succesul în viață este pentru cei care sunt entuziasmați de fiecare călătorie.

11. Îți faci griji de ce crede și spune lumea. Nu lua lucrurile prea personal. Rareori oamenii fac lucruri din cauza ta – ei fac lucruri din cauza lor.

12. Te gândești la cine ai fost sau la ce ai avut în trecut. Nu ești aceeași persoană ca acum un an, o lună sau o săptămână. Întotdeauna crești. Experiențele nu se opresc niciodată.

13. Te compari cu alți oameni. Poți avea o viață îngrijorându-te de ce au alții și nu ai tu, însă asta nu te va ajuta cu nimic. Nu îți va aduce niciun strop de fericire.

14. Distragerile care te țin departe de momentele speciale alături de oamenii speciali. Investește timp și iubire în oamenii la care ții.

15. Toată drama din jurul tău. Îndepărtează-te de negativitate. Concentrează-te asupra lucrurilor pozitive și, în scurt timp, cele negative nu vor mai fi atât de importante pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spiritual

CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE PENTRU INIMILE FRÂNTE

 

Nimeni nu îți spune că inima ta va fi frântă de nenumărate ori înainte de a fi cu adevărat fericită.

Întotdeauna viața te va uimi în cele mai incredibile moduri însă, de multe ori îți va frânge inima într-un mod complet neașteptat. Oamenii spun că viața ne oferă lecții care ne ajută să ne dezvoltăm, să creștem, să ne transformăm, însă nimeni nu ne avertizează că vom trece prin durere și tristețe, vom fi nevoiți să depășim obstacole dificile, să urcăm munți ale căror culmi par de neatins și să învățăm să fim bine cu noi înșine. Nimeni nu ne va spune că trebuie să luptăm zi de zi, să nu ne pierdem niciodată speranța și să iubim viața așa cum este ea, cu bune și cu rele.

Nimeni nu îți spune că inima ta va fi frântă de nenumărate ori înainte de a fi cu adevărat fericită.

Nimeni nu te învață cum să treci prin toate momentele grele pentru că nimeni nu știe câtă durere și suferință trebuie să înduri. Nimenu nu știe cât de sensibil este sufletul tău. Nimeni nu știe câte nopți albe ai. Nimeni nu știe cât de tristă îți este inima.

Indiferent de cum este călătoria ta, ți-am pregătit o rugăciune puternică pentru a te ajuta să readuci liniștea și pacea în viața ta. Nu îți pierde speranța că în curând va fi mai bine. Ai încredere în Univers și în planul lui divin.

 

Mă rog să nu fiu nevoită să mă târăsc prin viață zeci de ani doar pentru a găsi locul unde trebuie să fiu.

Mă rog să nu fiu nevoită să lupt singură doar pentru a calmă tot haosul din mintea mea.

Mă rog să pot să îmi înțeleg toate sentimentele, stările și emoțiile. Mă rog să mă accept pentru ceea ce sunt.

Mă rog să pot îndura tăcerea ce îmi apasă sufletul.

Mă rog să nu am nevoie să mă pierd din nou doar pentru a găsi o mică bucată de fericire în această lume.

 

Mă rog să nu mai am nevoie să trec din nou prin trauma doar pentru a învăța să am grijă de inima mea.

Mă rog să nu îmi pierd speranța în oameni. Să fiu în continuare capabilă să văd binele din sufletele altora, chiar dacă am fost rănită.

Mă rog să pot privi înapoi în trecutul meu și să depășesc durerea pentru a vedea doar amintirile frumoase.

Mă rog că orice momente dificile care mă așteaptă să fie de scurtă durată și să mă învețe lecții importante.

Mă rog să mai pot crede în puterea vindecării.

Mă rog ca, oricât de tare voi cădea la pământ dată viitoare, să găsesc curaj în inima mea să mă ridic și să îmi continui drumul.

Mă rog să am încredere în tine, Doamne, și să îți urmez planul divin.

Continue Reading

Trending