Connect with us

Horoscop

Horoscopul dragostei pentru luna iulie. Berbecul trebuie să-și îmbunătățească încrederea de sine

 

Berbecul trebuie să-și îmbunătățească încrederea de sine și să-și găsească curajul de a spune lucrurilor pe nume.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Înveți să spui ce simți. Nu trebuie să taci cu privire la lucrurile care nu îți plac. Împărtășește-ți părerea, simte-te liber/ă și rupe acele lanțuri invizibile cu care te-ai înconjurat. Așadar, dacă o anumită conversație pe care o ai în această lună te face să te simți incomod, întrerupe-o imediat.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, ajută-ți partenerul/a să scape de îndoielile cu privire la tine. Unele zvonuri recente ți-au pătat imaginea și vrei să faci puțină lumină în această privință. Vei avea argumente bune pentru ca ceilalți să te cunoască cu adevărat. Vei avea gânduri pozitive de dragul binelui comun, mai ales dacă aveți copii.

Dacă ești singur/ă, trebuie să lucrezi la încrederea în tine luna aceasta. Caută sfaturi și companie și nu te izola. Fă câteva eforturi suplimentare pentru a-ți schimba atitudinea, fii mai generos/oasă și lasă în urmă resentimentele din trecut.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Luna aceasta, o nouă oportunitate romantică îți va traversa calea. Fii atent/ă la micile semne pe care ți le trimite universul, pentru a-ți putea da seama cine e potrivit pentru tine și cine nu.

La mijloc de iulie, vei ști exact ce are nevoie inima ta. Inima ta este plină de dorințe și cedează în fața plăcerii. Dacă ești singur/ă și ai mai multe relații sporadice, va trebui să fii mai atent/ă la sănătatea ta și să te protejezi întotdeauna.

Dacă ești căsătorit/ă, vei da dovadă de înțelepciune și te vei bucura de tot ce are de spus partenerul/a de viață. Te vei lăsa purtat/ă de val în timp ce îți crești iubirea de sine. Știi că problemele pot fi rezolvate vorbind calm despre ele, nu prin ceartă. Unii Tauri ar putea decide să meargă la terapie de cuplu, iar rezultatele vor fi mai bune decât s-ar fi așteptat.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Luna aceasta începe în forță pentru tine. Vor exista multe gânduri și poate regrete pentru tine dacă ai pus punct recent unei relații. Conversațiile ulterioare vor arăta clar că lucrurile ar fi putut fi mult mai bune dacă ai ați fi ascultat cererile celeilalte persoane.

Astrele te vor împiedica să te concentrezi prea mult asupra ta pentru a te putea concentra mai mult asupra oamenilor din jurul tău care te iubesc. Încearcă să îți ții gura închisă, ia o pauză și nu spune nimic din ce ai putea regreta.

Dacă ești singur/ă, luna aceasta este perfectă pentru a lucra asupra ta pentru a putea obține o relație sănătoasă și plină de iubire în viitor.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Se întâmplă multe în jurul tău, dar nu ești pe deplin atent/ă la toate. Ignori ceva din ceea ce se întâmplă deoarece nu ai timp. Dar, există și lucruri pe care nu le auzi deoarece oamenii din jurul tău le ascund de tine în ideea de a nu te face să suferi.

Vei vedea că cercul tău de prieteni crește și vei primi tot felul de invitații. În spatele acelor numeroase activități învăluite de prietenie, știi că există o atracție fizică sau romantică, ceva ce poate fi găsit doar dacă citești printre rânduri.

Astrele stimulează orice este legat de întâlniri noi. Cauți orizonturi noi cu mari speranțe și alegi cu înțelepciune persoane care îți vor intra la inimă. Dar, fii atent/ă dacă există un joc de dragoste, cum ar fi un triunghi amoros. Gelozia ar putea crea ravagii!

Leu(22 iulie – 22 august)

Astrele te împing să scapi de vechile concepții care nu îți mai servesc atunci când vine vorba de iubire. E momentul să faci o schimbare în modul în care relaționezi cu partenerul/a.

Dacă rămâi într-un mariaj care nu te mai face fericită, luna aceasta va fi extrem de grea. Să te prefaci că totul merge bine nu este soluția! Trebuie să inovezi și să adopți o abordare diferită în relația cu partenerul/a. Decide dacă ar trebui să o reconstruiești, să o îmbunătățești sau să o închei într-un mod diplomatic.

Dacă ești singur/ă, te vei împrieteni cu cineva care nu va deveni iubitul/a tău/ta, ci îți va transforma viața pe alte planuri, cum ar fi cel profesional sau financiar.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Astrele te vor sprijini în fiecare dintre întâlnirile tale romantice din această lună. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că tu nu trebuie să faci nimic. Poți face din acest iulie o lună fantastică dacă-ți dorești. Trebuie doar să depui mici eforturi, care vor fi ușor de menținut și întreținut și care te vor face extrem de fericit/ă.

Dacă ești căsătorit/ă, vei recupera magia și înțelegerea relației de altădată. O mică escapadă romantică vă va face bine. Dacă partenerului/ei nu îi plac suprizele, at fi bine să discutați înainte de a face vreo rezervare.

Dacă ești singur/ă, ești fericit/ă fără să ai pe nimeni lângă tine. Te afli într-un moment în care nu ai chef să dai explicații, ci mai degrabă să îți petreci timpul făcând lucruri pentru tine și hrănindu-ți stima de sine. Odată ce te vei iubi, vei putea să cedezi în fața altcuiva. Ar trebui să faci întotdeauna ceea ce îți place și te face fericit/ă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Când vine vorba de inima ta, iulie va fi o lună liniștită. Anumite influențe astrale te vor încuraja să-ți gestionezi propria sensibilitate, ceea ce te va ajuta să faci față provocărilor din prima săptămână a lunii.

Pe de altă parte, în jurul celei de-a doua săptămâni, astrele vor favoriza conversațiile profunde cu familia, prietenii sau partenerul/a de viață despre planurile de viitor. Dacă te concentrezi mai mult pe vindecarea relației cu tine însuți și cu persoana iubită vei obține numeroase beneficii.

Aventurile și relațiile scurte nu sunt favorizate luna aceasta.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Aceasta este o lună care începe cu dorința de a împărtăși totul partenerului/ei de viață. Timpul, fericirea, senzualitatea și chiar bunurile materiale ar putea fi în centrul atenției în întâlnirile tale romantice.

Vei avea o vitalitate extraordinară în toate problemele și situațiile legate de dragoste. În fiecare zi vei dori ceva mai mult decât ieri, dar te vei opri la jumătatea lunii când cineva sau ceva îți va impune o limită. Acest lucru îți poate stârpi pe moment fericirea, dar va trebui să treci peste dacă vrei să treci la următorul nivel în ceea ce privește viața ta sentimentală.

În ceea ce privește familia, pot exista situații emoționale foarte dificile. Socrii împotriva partenerului/ei sau cumnații enervanți care provoacă ceartă între tine și persoana iubită. Să nu mai amintim de bârfe și trădare!

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Predicția ta pentru luna iulie dezvăluie că, dacă ești într-o relație, va trebui să îți gestionezi cu atenție programul pentru a nu avea probleme cu partenerul/a. Încearcă să îți faci timp pentru el/ea și, mai ales, să-i oferi timpul tău liber. În acest fel, legătura voastă va rămâne puternică.

Momentele voastre de intimitate vor fi pozitive și dragostea va deveni mai puternică. În caz contrar, așteaptă-te la probleme și la distanțare.

Dacă ești singur/ă, îți vei dezvălui magnetismul în primele zile ale lunii, când vei putea să seduci oameni interesanți. Acele aventuri care par a fi doar povești scurte de iubire ar putea ajunge să devină relații stabile cu un viitor promițător în față.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Influențele astrale de la începutul lunii pot provoca situații complexe. Acestea sunt cele care determină dorința și sexualitatea, sensibilitatea, dar și tendința de ceartă. Dacă ai o relație sau ești căsătorit/ă, va trebui să fii atent/ă cu aceste dispute și să încerci să le faci cât mai inofensive.

Dacă ești singur/ă, vei fi viața și sufletul petrecerii sau a oricărei reuniuni sociale. Ceilalți vor vedea acest lucru ca fiind foarte atrăgător. Cu toate acestea. dacă începi o relație, este posibil să nu se ridice la înălțimea așteptărilor tale.

Ultimele zile din iulie îți vor aduce o reîntâlnire amoroasă importantă.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Predicția ta pentru luna iulie dezvăluie că, din a doua jumătate a lunii, vei avea șanse mari de a cunoaște oameni interesanți.

Vei fi captivat/ă de inteligența acestor oameni și este posibil ca unii dintre ei să te atragă suficient de mult încât să vrei să te implici într-o relație.

Dacă ai o relație tulburată, îți vei da seama de inutilitatea de a continua cu aceasta și vei decide să te desparți de partener/ă, lucru care te va face să te simți cu adevărat ușurat/ă. Momentele de intimitate vor fi foarte plăcute, dar va trebui să nu cazi în capcana infidelității.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Primele zile ale lunii iulie vor fi mai turbulente, deoarece energia astrală prevede dispute cu partenerul/a și copiii tăi. Certurile ar putea avea la bază motive precum dorința ta de a petrece mai mult timp cu prietenii sau infidelitatea, ceea ce ți-ar putea pune în pericol relația actuală.

Dar, această perioadă va trece repede și vei avea norocul ca influențele astrale să se întoarcă în favoarea ta și să te protejeze de tău în viața ta amoroasă. Atmosfera se va relaxa spre mijlocul lunii, când îți vei îndrepta atenția doar către persoana iubită.

Dacă ești singur/ă, acesta este unul dintre cele mai bune momente ale anului, deoarece vei realiza ceea ce îți dorești, fie că este vorba de a-ți găsi dragostea vieții tale, fie de a te bucura de iubire fără să te legi la cap. Te vei simți încrezător/oare în tine și vei folosi toate instrumentele tale de seducție pentru a topi inima oricui dorești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending