Connect with us

Horoscop

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 28 iunie-4 iulie. Leul trebuie să clarifice lucrurile în relația sa

Leul trebuie să clarifice lucrurile în relația și în inima sa.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Vei fi mai deschis/î în această săptămână și îți va veni să cunoști tot felul de oameni cu care intenția inițială este de a deveni prieteni. Ar trebui să depui eforturi mari pentru a-i putea oferi inima primei persoane care pare să fie interesată de tine.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, trebuie să rezolvi problemele recente care nu vă permit să avansați într-un viitor promițător. Nu ezita să faci tot posibilul să fie liniște și pace.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Îți iubești partenerul cu mult patos. Este în regulă să fii foarte tandru/ă și să înmoi neplăcerile vieții cu cuvinte iubitoare, totuși, nu uita de tine.

Să faci ceea ce simți și vrei cu adevărat e foarte important. Recuperează-ți într-un fel libertatea la care ai renunțat.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Aceasta va fi o săptămână specială pentru tine. Dacă ai încercat recent să schimbi ceva în viața ta sentimentală, acum vei găsi în sfârșit răspunsuri, liniște și ușurare.

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, astrele te avertizează totuși despre necesitatea de a acorda o atenție sporită nevoilor partenerului/ei. Ascultarea sentimentelor persoanei iubite și să fii mai blând/ă și amabil/ă sunt modalități foarte bune de a menține vie flacăra iubirii. Dacă ești singur/ă, vei găsi cu ușurință persoane cu care poți cocheta și juca jocul seducției.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Căsnicia ta va deveni un roller coaster plin de urcușuri și coborâșuri, emoții și frici. Simți că există unele elemente exterioare care te provoacă și, în anumite momente din această săptămână, îți va fi greu să-ți ții sub control schimbările de dispoziție. În conversațiile cu persoana iubită vei găsi puncte de vedere opuse și zone în care totul este perfect.

Prin urmare, găsirea unor soluții pentru discrepanțe este complexă, dar este totuși posibilă. Dacă ești încă singur/ă, dar în căutări, vei fi plin/ă de încredere în tine, iar excesul de iubire de sine poate fi foarte ușor confundat cu egoismul de către cei din jur. Sunt posibile doar aventuri.

Leu(22 iulie – 22 august)

Încearcă să clarifici lucrurile atunci când vine vorba de dragoste și de persoana cu care ai o relație în acest moment. În această săptămână, nu vei mai vrea să te joci. Vei fi nerăbdător/oare să pui nume și etichete pe ceea ce se întâmplă în viața ta amoroasă pentru a ști ce cale să alegi.

Dacă ești singur/ă, te vei întoarce la cineva care ți-a plăcut în trecut, dar la care ai renunțat din cauza opiniilor voastre diferite. Se pare că magnetismul dintre voi doi este mai puternic decât diferențele voastre. Concentrați-vă pe ceea ce aveți în comun.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ultima vreme nu ai fost prea deschis/ă în ceea ce privește sentimentele tale. Cu toate acestea, începând din această săptămână, va trebui să comunici tot ce se întâmplă în inima ta. Nu îți mai reține vorbele și nu te mai gândi că ideile tale valorează mai puțin decât ale altora, în special decât ale partenerului/ei de viață.

Dacă ești singur/ă, te-ai putea bucura de o întâlnire neașteptată. Ți-a frânt cineva inima recent? Atunci ai și mai multe motive pentru a-ți recupera speranța! Bucură-te de viață în fiecare zi și în fiecare moment. Și deschide ușile iubirii, pentru că este cel mai bun sentiment, cel care face lumea să se învârtă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Prioritatea ta din această săptămână va fi să nu mai oferi atât de mult altora și să începi să îți oferi ție. A te pierde printre alții nu ți-a adus decât probleme de dependență și stimă de sine scăzută. Spre jumătatea săptămânii, lucrurile se vor îmbunătăți, dar în curând problemele vor reveni, deoarece noua ta poziție ar putea să-ți nemulțumească partenerul/a și familia care erau obișnuiți să lași mereu de la tine.

Dacă ești singur/ă, nu ar trebui să te aștepți la schimbări mari. Este puțin probabil să întâlnești pe cineva cu care ai putea începe o poveste adevărată de iubire.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei simți o anumită contradicție între tendința spre erotism și senzualitate și sensibilitatea maternă/paternă pe care o inspiră mișcările astrale prezente. Cu toate acestea, vei reuși să găsești compatibilitatea între ambele forme de iubire.

Vei dori să-ți surprinzi partenerul/a sau persoana pe care o placi cu daruri mici și mari. Dacă ești singur/ă, ai multă iubire de oferit. Vei reuși să seduci acea persoană care te ține în suspans de ceva vreme.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

În primele zile ale săptămânii, influențele astrale te vor ajuta să-ți arăți sentimentele ceva mai mult. Vei fi blând/ă și pasional/ă în același timp. Iubirea va avea un loc privilegiat în viața ta. De asemenea, vei putea primi o surpriză din partea partenerului/ei, ceea ce te va face foarte fericit/ă.

Dragostea, prietenii și familia vor funcționa împreună fără probleme. Dacă ești singur/ă, vei avea noroc. Cu toate acestea, vor exista momente de reflecție, mai ales când îți reamintești de unele experiențe din trecutul tău care par să se repete și acum.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Viața ta amoroasă va fi cadoul din partea astrelor din această săptămână. Dragostea arde în inima ta. Vei putea vedea diferențele care te-au îndepărtat de persoana iubită și, din acel moment, vei avea șanse reale de a repara lucrurile dintre voi.

Comunicarea non-verbală este o parte esențială din relația ta. Dacă ești singur/ă, te vei bucura de o atmoseferă incendiară care îți va favoriza viața sexuală și întâlnirile pasionale.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Astrele prezic că primele zile ale acestei săptămâni vor fi caracterizate printr-o îmbunătățire generală a tuturor relațiilor personale, în special cele sentimentale. Cu toate acestea, spre sfârșitul săptămânii, o serie de probleme care apar din cauze externe ar putea tensiona relațiile de familie, distrugând armonia pe care ai obținut-o.

Dacă ești singur/ă, vei începe săptămâna cu perspective bune, iar unii dintre voi probabil veți întâlni oameni foarte dinamici cu care veți petrece momente memorabile.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie – 20 martie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, săptămâna aceasta te vei simți mulțumit/ă și împlinit/ă. Orice gest pe care persoana iubită îl are față de tine te face să te simți recunoscător/oare și fericit/ă. Scapi de ideile pe care le au alții despre modul în care o relație stabilă sau o căsnicie este plictisitoare, deoarece situația ta este cu totul altul, și anume este imaginea bucuriei și a pasiunii. E posibil ca această atmosferă bună să fie impulsul de care ai nevoie pentru a face pasul spre următorul nivel: întemeierea sau mărirea familiei.

Dacă ești singur/ă, vei întâlni pe cineva care să-ți placă și care să-ți captiveze cu adevărat atenția. Cu toate acestea, pe măsură ce îl cunoști, vei vedea că acțiunile și cuvintele lui nu se potrivesc cu imaginea pe care ți-a creat-o. Îți vei lua rapid la revedere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending