Connect with us

Horoscop

Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 iunie-4 iulie. Fecioara traversează cea mai bună perioadă a ei

Fecioara traversează cea mai bună perioadă a ei din punct de vedere profesional, care va veni la pachet cu multe beneficii financiare.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Trebuie să închei socotelile cu orice activitate, proiect sau afacere care îți aduce mai multe riscuri decât profituri. Trebuie să faci lucrurile corect, chiar dacă ți-ai dori să te îmbogățești peste noapte.

Nu o duci rău cu banii, dar pentru a realiza și aprecia situația ta, trebuie să-ți sporești încrederea interioară. Lucrurile funcționează bine, deschide ochii și vei vedea asta.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

La locul de muncă ar trebui să încerci să fii mai docil/ă. Tratează-ți bine colegii, uneori ești atât de prins/ă într-ale tale, încât uiți să îi și saluți. Și, dacă te afli într-o poziție superioară, recunoaște și apreciază efortul angajaților tăi.

Poți înregistra mai multe progrese, în special din punct de vedere financiar, cu cuvinte frumoase decât prin biciuire.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Este o săptămână excelentă pentru problemele financiare. Vei experimenta o perioadă de abundență în care vei fi generos/oasă cu cei mai puțin norocoși.

Sentimentul general va fi că munca în echipă este cea care te ajută să faci mai mulți bani, așa că găsește-ți noi parteneri și prieteni pentru proiectele tale. Totuși, este important să rămâi prudent/ă pentru a evita ispita și risipa.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Vei putea începe noi proiecte în carieră în aceste zile. Găsești oportunități de a evolua, aducând înapoi vechi oferte de afaceri care nu te-au interesat la momentul respectiv.

Ești energic/ă și vesel/ă, iar buna dispoziție pe care o ai te va ajuta enorm în relațiile cu ceilalți, în special dacă la mijloc sunt afaceri sau tranzacții financiare. Poți primi recompense financiare surpriză.

Leu(22 iulie – 22 august)

Este timpul să te reinventezi atunci când vine vorba de interviuri de angajare. Recrutorii sunt sătui de răspunsurile tipice pe care le oferă toată lumea. Află cum să-ți îmbunătățești performanța, astfel încât să te diferențiezi de ceilalți și să fii unic/ă.

Dificultățile tale financiare te-ar putea aduce în pragul disperării cândva în această săptămână. Vei fi tentată să îți investești banii în tot felul de proiecte ciudate care te pot bloca și mai mult. E posibil să ai o idee bună de afaceri, dar să îți fie teamă să o pui în aplicare singur/ă. Caută aliați de încredere printre prietenii tăi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Timpul va zbura săptămâna aceasta, mai ales atunci când vine vorba de afaceri, vânzări și schimburi de bani. Unele dintre oferte vor fi extrem de fructuoase. Nici tu nu credeai că poți să te descurci atât de bine.

Vei putea încheia o afacere, poți începe negocieri sau poți semna un contract important. Vei avea o bună cunoaștere despre tot ce se întâmplă și vei știi când și cum să acționezi. Banii vor veni negreșit în cel mai scurt timp.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Când vine vorba de viața ta profesională, lucrurile arată destul de bine pentru tine. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să-l îmbunătățești pe cel actual, vei găsi noi oportunități și se vor deschide noi uși.

Cu toate acestea, va trebui să faci tot posibilul pentru a te face auzit/ă, deoarece s-ar putea să ai sentimentul că nu ești suficient de apreciat/ă. Depinde de tine să oprești acest lanț de evenimente negative, iar nevoia de bani ar trebui să te impulsioneze suficient pentru a da tot ce ai tu mai bun.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Când vine vorba de bani, nu ai de ce să îți faci griji. Viața ta decurge natural și frumos, iar speranța e ceea ce te îndreaptă spre cele mai bune șanse.

Dacă ai în plan să te implici într-o afacere, astrele îți garantează succesul. Vei obține profit dacă îți permiți să mergi mai departe cu ideile tale în loc să faci loc confortului, obișnuinței și simplității.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Vei începe săptămâna cu multe dificultăți la locul de muncă. Mesajele pe care le primești sunt neclare și te debusolează. Nu îți va fi ușor să comunici. Mai mult, există persoane care nu doresc să prosperi în cadrul companiei în care activezi și care îți pot pune piedici.

Cu toate acestea, nimic nu te poate opri, dimpotrivă, te motivează să continui să lupți pentru a-ți stabiliza situația financiară. Ai nevoie de asta!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Va fi o săptămână excelentă în ceea ce privește cariera. Vei fi creativ/ă și pregătit/ă să primești noutatea cu brațele deschise.

Tensiunile vor dispărea și acest lucru va permite banilor să intre mai ușor în viața ta. Fie că ești angajat/ă sau propriul tău stăpân, relațiile cu cei din jur sunt foarte importate.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

În zona carierei, predicția este că vei fi determinat/ă să îți urmezi visurile. Asta înseamnă că nu vei asculta sugestiile celor din jur și că vei planifica singur/ă acțiunile pentru a-ți atinge obiectivele.

E posibil să-ți schimbi locul de muncă din cauza faptului că ești nemulțumit/ă de banii pe care îi câștigi și consideri că meriți și poți mai mult.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Începe o perioadă mai liniștită pentru tine pe plan profesional și financiar. Vrei să profiți din plin de această situație pentru a vedea unde ai greșit în trecut și cum trebuie să acționezi pe viitor.

Fă o listă cu tot ce ai în plan, calculează-ți atent bugetul și dă-i bătaie. Acum ai o perspectivă mai realistă și nu ai cum să dai greș. Va fi mult de muncă, dar efortul se va vedea la buzunar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending