Connect with us

Sanatate

3 remedii cu morcovi pentru diaree

Suferi de diaree? Ți se întâmplă des? Dacă da, nu rata aceste 3 remedii cu morcovi pentru tratarea diareii!

 

Morcovii sunt bogați în beta-caroten și ar trebui să încerci să-i consumi cât mai des posibil. Puțini oameni știu că morcovii pot ajuta și la tratarea diareii. Astăzi, îți vom arăta 3 remedii cu morcovi pentru diaree, care te vor ajuta să te simți mult mai bine.

Unul dintre motivele pentru care morcovii ajută la tratarea diareii este faptul că sunt astringenți. Studiile arată faptul că această proprietate te ajută să te simți mai bine atunci când ai această problemă. Din acest motiv, morcovii sunt o opțiune excelentă și naturală, atât pentru copii, cât și pentru adulți, pentru a face față diareii.

În continuare, îți vom arăta câteva opțiuni pentru a mânca mai mulți morcovi atunci când ai diaree.

3 remedii cu morcovi pentru diaree

Diareea este una dintre cele mai frecvente tulburări intestinale. Provoacă colici dureroase și o senzație de parcă ar trebui să mergi în mod constant la toaletă. De asemenea, acest lucru te poate afecta foarte mult dacă trebuie să mergi la muncă sau să participi la un eveniment.

Mai jos, îți vom arăta 3 remedii astringente cu morcovi, care vor reduce diareea și te vor face să te simți mult mai bine. Fiecare dintre ele te va ajuta să te adaptezi la circumstanțele vieții de zi cu zi.

1. Morcovi cruzi pentru tratarea diareii

Morcovii cruzi sunt un remediu excelent pentru tratarea diareii, mai ales dacă trebuie să mergi la serviciu sau să fii departe de casă. Poți transporta morcovii într-o pungă sau într-un recipient pentru alimente fără nicio problemă. Reține aceste sfaturi:

 • Curăță morcovii din timp. În acest fel, nu trebuie să o faci când ești deja afară.
 • Taie-i în bețișoare. Acesta este cel mai simplu mod de a mânca morcovi când ești departe de casă.

Dacă mănânci în oraș, poți lua cu tine un recipient mic cu niște salată și morcovi cruzi. De asemenea, alte alimente care au acțiune astringentă sunt orezul și carnea de pui. Nu ezita să le consumi cu morcovi.

2. Supă de morcovi pentru tratarea diareii

Supa de morcovi este o modalitate excelentă de a combate diareea. De asemenea, te poți bucura de un fel de mâncare fierbinte care nu-ți deranjează stomacul atunci când ai diaree. Să vedem cum se prepară.

Ingrediente

 • 8 morcovi
 • 2 cepe
 • 3 căței de usturoi
 • 4 căni de supă
 • Ulei de măsline
 • Sare
 • Arpagic

Mod de preparare

 • Mai întâi, pune o oală pe aragaz și picură puțin ulei de măsline.
 • Adaugă ceapa tocata și usturoiul.
 • Apoi, adaugă morcovii tocați.
 • Lasă legumele la sotat 10 minute înainte de a adăuga supa.
 • Fierbe totul 20 de minute.
 • Apoi, scoate usturoiul (dacă dorești) și amestecă totul.
 • În cele din urmă, adaugă arpagic și servește supa caldă.

 

3. Suc de morcovi pentru tratarea diareii

Dacă este mijlocul verii și nu vrei ceva fierbinte, poți face suc de morcovi.

Pentru a face sucul de morcovi, ai nevoie doar de un blender în care poți adăuga 5 morcovi tăiați și 2 căni de apă. Dacă vrei, poți adăuga și puțină miere. În acest fel, sucul va fi mai dulce și mai bogat.

De asemenea, poți adăuga puțin mai multă apă dacă vrei ca sucul să fie mai subțire. În plus, poți adăuga și fructe în suc, cum ar fi merele. Acestea au proprietăți astringente.

Recomandări finale

Este important să încerci aceste remedii cu morcovi pentru diaree înainte de a încerca alte opțiuni, cum ar fi medicamentele sau alternativele mai puțin naturale. Cu toate acestea, dacă diareea nu se ameliorează, consultă imediat medicul.

Nu uita că diareea te deshidratează. De aceea, pe lângă remediile pe care le-am menționat, este important să ai întotdeauna la îndemână o sticlă de apă. Dacă această afecțiune durează mai mult de două sau trei zile, ar trebui să mergi la medic.

Ai folosit vreodată morcovi pentru a trata diareea? Știai că au proprietăți astringente? În acest articol, ți-am prezentat și alte alimente cu proprietăți identice. Acum poți folosi aceste cunoștințe în avantajul tău!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sanatate

11 moduri de a vă decalcifia glanda pineala indiferent de vârstă

(De la wikipedia): „glanda pineală (de asemenea, numită și corpul pineal, epiphysis cerebri, epifiză, conarium sau al treilea ochi) este o glandă endocrină mică care se găsește în creierul vertebratelor. Ea produce melatonina, derivatul serotoninei, un hormon care afectează modularea alternanței trezire / somn și funcțiilor sezoniere ale creierului. Forma sa seamănă cu un con de pin mic (de unde și numele), și este situată în apropiere de centrul creierului, între cele două emisfere, ascunsă într-un șanț în care cele două organisme talamice rotunjite se întâlnesc. ”

Cum funcționează?

Glanda pineală este activată de lumină, iar aceasta controlează diferitele bioritmuri ale corpului. Funcționează în armonie cu glanda hipotalamus, care controlează setea, foamea, dorința sexuală și ceasul biologic al corpului care determină procesul nostru de îmbătrânire. Când se trezește, se simte o presiune la baza creierului. Activarea celui de-al treilea ochi influențează toate aspectele vieții. Ce vă oferă:

 • Imagistică mentală
 • Percepție, mai clară și mai precisă a scopului vieții
 • Activarea sau consolidarea capacității de a vedea ceea ce este cunoscut sub numele de „matrice de conștientizare”
 • Detectarea mai ușoară a adevăratelor intenții ale celor din jur
 • Proiecții astrale mai facile

În timp ce funcția fiziologică a glandei pineale a fost necunoscută până în perioada recentă, tradițiile mistice și școlile esoterice cunosc de mult acest domeniu și faptul că în mijlocul creierului pare a se găsi veriga de legătură dintre lumile fizice și spirituale. Mulți au spus că trezirea de-al treilea ochi acționează ca o „poartă stelară”. Glanda pineala este văzută ca o poartă de acces care duce la tărâmuri interioare și spații de conștiință mai mari.

Calcifierea glandei pineale

Glanda pineală a celor mai mulți oameni este puternic calcifiată în momentul în care ating vârsta de 17 de ani, atât de mult, astfel încât aceasta apare ca un bulgăre de calciu în timpul unui RMN. Calcifierea este acumularea de cristale de fosfat de calciu, în diferite părți ale corpului. Glanda pineala începe să se pietrifice din cauza efectelor nocive ale substanțelor artificiale, cum ar fi produsele chimice fluorurate găsite în sistemele publice de apă și pastă de dinți, hormonii și aditivii din alimente și zaharuri procesate și îndulcitorii artificiali din băuturile răcoritoare. Telefoanele mobile sunt, de asemenea, identificate ca fiind dăunătoare pentru glanda pineală din cauza concentrațiilor mari de radiații.

Cum să vă decalcifiați glanda pineală

Ideea de a avea o glandă pineală calcifiată poate fi asemănată cu o ușă blocată. Deși este imposibil să poată fi utilizată în timp ce este închisă, totuși reprezintă o ușă, nu mai puțin! Dacă aplicăm o forță constantă, ușa se va deschide în cele din urmă. Mai jos veți găsi ceea ce se spune că sunt unele dintre cele mai bune moduri de a decalcifia cel de al treilea ochi:

 

 • Evitați tot ceea ce conține fluor: pasta de dinți cu fluor, fructele și legumele anorganice, cabinele de duș cu filtru, carnea roșie, precum și orice sucuri, alimente și băuturi artificiale. Știm cât de greu poate fi să ne rezumăm doar la fructe și legume ecologice , dar este important să începeți să faceți aceste schimbări oriunde este posibil.
 • Detoxifianți și stimulente ai glandei pineale: Hydrilla verticillata, Chlorella, Spirulina, algele verzi-albastre, iod, zeolit, ginseng, borax, D3, argilă Bentonit, clorofilă, ulei de ficat de pește.
 • Alimente: cacao, fructe de pădure goji, coriandru, pepene verde, banane, miere, ulei de cocos, semințe de cânepă, alge marine, și suc de noni.
 • Uleiurile esențiale pot fi folosite pentru a ajuta la stimularea activității glandei pineale și la facilitarea stărilor de conștientizare, inclusiv în meditație, proiecție astrală, etc. Printre uleiurile esențiale bune pentru glanda pineala se includ: lavanda, lemnul de santal, tămâia, pătrunjelul, davana, pin, lotus roz, și pelin (utilizarea în exces a pelinului are un efect de neurotoxină dacă este inhalat direct, așa că fiți atenți!). Uleiurile esențiale pot fi mirosite, arse într-un difuzor sau nebulizator, și se pot adăuga la apa de baie.
 • Acidul citric (sau multe lămâi)
 • Usturoiul (folosiți aproximativ o jumătate de cățel pe zi sau mai mult , dacă îl pisați și îl amestecați cu oțet de mere sau suc proaspăt de lămâie pentru a-i diminua mirosul specific. Puteți folosi oțetul sau resturile de suc de lămâie la salată)
 • oțetul de mere crud (Conține acid malic. Puteți folosi mult. Asigurați-vă că e crud, este foarte important. Acesta aduce atât de multe beneficii în afară de glanda pineală!
 • Privitul soarelui (privitul soarelui în timpul primelor 15 minute de la răsărit și ultimele 15 de minute de la apus va face minuni pentru glanda pineală)
 • Meditația și cântatul regulat. Cântatul face ca osul tetraedru din nas să rezoneze și această rezonanță face ca glanda pineală să fie stimulată iar când este stimulată secretă mai mulți hormoni benefici, și amintiți-vă: acești hormoni benefici mențin aspectul tineresc.
 • Sunetul „OM” rezonează cu a patra Chakră, cunoscută sub numele de Centrul inimii. Repetarea ritmică a cuvântului OM vă va deschide unei conștientizări mai universale și mai integrate. Puteți cânta 5 minute, 10 minute, sau oricât de mult doriți.
 • Cristalele care ajută glanda pineală includ: Amethyst (baghetă), cuarț (baghetă), Piatra Lunii, Pietersite, safir purpuriu, turmalin purpuriu, Rhodonit, Rose Aura și Sodalit. Cu toate acestea, orice piatră prețioasă indigo, violet sau violet închis sau alt fel de cristal de această culoare poate fi folosit pentru a stimula glanda pineală și deschide / echilibra / alinia chakrele 6 și 7. Plasarea acestora direct pe cel de al 3-lea ochi sau pe chakra frunții timp de 15-30 de minute pe zi sau în fiecare altă zi va ajuta deschiderea / echilibrarea / alinierea chakrei celui de al treilea ochi (dintre sprâncene) . Cel mai bun exercițiu pentru stimularea și sănătatea glandei pineale este să folosiți un obelisc cu cristale de ametist sau o baghetă de ametist, în punctul în care ar putea fi ce de al 3-lea ochi (punct în care bagheta trebuie sa atingă pielea) și să priviți în sus, direct la soare, cu ochii închiși. Faceți acest lucru de zi cu zi sau ori de câte ori simțiți că e nevoie timp de aproximativ 5-10 minute. Puteți folosi, de asemenea, Quartz (baghetă), la fel de bine.
 • Entheogeni naturali (nu sunt pentru toată lumea): Google Entheogeni pentru mai multe informații.
Continue Reading

Trending