Connect with us

Horoscop

Ce te face să fii insuportabil, în funcţie de zodia ta

 

În timp ce astrele îţi pot oferi cele mai bune trăsături, ele sunt, de asemenea, responsabile şi pentru cele mai rele lucruri.

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Faptul că vrei să fii mereu şeful.

Acum ceva timp, Berbecul ţi-a spus că nu poţi purta cercei cerc sau cravata aceea pentru că e accesoriul lui preferat. Adevărul e că el mereu vrea să conducă şi să traseze linii. Deşi e energic şi poate fi un bun şef, el devine uşor cu nasul pe sus când îşi ia rolul prea în serios.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Faptul că eşti leneş.

Ştim cu toţii că cel mai bine e să stai pe canapea urmărind serialul preferat, dar chiar nu vrei să faci şi altceva? Tu eşti cel mai leneş semn din întreg zodiacul, pentru că mergi pe ideea că nu poţi eşua dacă nu încerci. Cu toate acestea, nu lăsa lipsa de iniţiativă să te păcălească? Eşti catalogat drept leneş, deoarece singura ta opţiune indiferent de situaţie este să nu faci nimic. Dacă lucrurile nu se schimbă, ele nu se pot schimba în rău.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Faptul că nu poţi să păstrezi un secret.

Fiind născut sub acest semn, vei avea una dintre cele două caracteristici: vei fi prietenul loial care urăşte aceleaşi persoane ca şi camarazii lui sau bârfitorul cu două feţe căruia îi scapă accidental micile secrete. Nu îţi poţi ţine gura închisă, dar nu acesta este scopul tău. Eşti genul de persoană care este atât de absorbit de conversaţiile colorate încât dezvălui în mod accidental detalii delicate. Judeci cu pasiune oamenii!

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Faptul că îţi schimbi rapid dispoziţia şi iei totul mult prea personal.

În spatele acelei cochilii dure se află o persoană care nu poate face faţă criticilor, chiar dacă acestea sunt utile. Tu iei totul personal, indiferent dacă are de-a face cu tine sau nu. Şi, ca să înrăutăţeşti şi mai tare situaţia, alegi să te retragi şi să treci peste toate lucrurile acestea în singurătate. Eşti o persoană pustnică.

Leu(22 iulie – 22 august)

Faptul că vrei să fii mereu în centrul atenţiei.

Ai un ego la fel de mare ca şi leul ca animal şi nu-l poţi ţine sub control. Eşti genul de om care vrea să fie mereu sub lumina reflectoarelor şi, dacă nu reuşeşti, vei face ceva spectaculos şi vei insista până îţi iese. Cei mai mulţi dintre noi nu au timp de astfel de lucruri şi de dramă, aşa că încearcă să te evite pe cât posibil.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Faptul că eşti foarte critic.

Ceea ce spui tu că e critică, o Fecioară va numi orientare spre detalii. Nu te pricepi să ignori lucrurile mici, de la a sublinia o neregulă minoră şi irelevantă la observarea unei mici pete pe bluză. Eşti genul de persoană care vrea să fie perfectă pentru că nu vrea să fie dată la o parte.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Faptul că nu poţi face faţă stresului.

Eşti o persoană agitată şi foarte indecisă. În adâncul inimii tale, tu nu îţi doreşti decât să iubeşti şi să fii iubit, urând mai mult decât orice confruntarea. Dacă ajungi într-o situaţie limită, ştii că probabil nu vei face faţă şi, adesea, alegi să fugi, să taci şi să te închizi în tine.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Faptul că eşti gelos.

Eşti maestru în manipulare şi ai un aer atât de periculos încât atragi oamenii din jurul tău. S-ar putea să pari fermecător la exterior, dar, în interior eşti plin de venin, mai ales atunci când ai de-a face cu neloialitatea. Partea proastă este că dacă cineva se pune cu tine, atunci îl vei extermina. Eşti prea misterios şi paranoic cu privire la faptul că oamenii te-ar putea manipula la fel cum o faci şi tu.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Faptul că nu ceri ajutor.

Nu există fiinţă cu un spirit mai independent ca al tău. Eşti un lup singuratic care este foarte determinat. Aceste trăsături sunt o cale sigură spre succes, dar, care se pot întoarce şi împotriva ta uneori. Tu trebuie să faci totul de unul singur, fără să ceri ajutor pentru că spui că nu ai nevoie de nimeni. Dorinţa ta de a reuşi cu propriile arme te fac să pari încrezător. Nimănui nu-i place să aibă alături o persoană atât de încăpăţânată ca tine care eşuează, dar care nu poate cere o mână de ajutor.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Faptul că eşti prietenul-inamic.

Ai o voinţă de fier şi nu ai nicio problemă în a înlătura un prieten toxic, cu excepţia cazului în care acesta este super-popular. Dacă ai ceva ce îşi doreşte Capricornul, poţi să fii sigur că se va apropia de tine până îţi va fura succesul. El reuşeşte să urce pe scara socială şi să exceleze, deşi o face cu preţul unor relaţii adevărate.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Faptul că te consideri prea deştept pentru lumea asta.

Eşti o persoană foarte inteligentă şi inovativă, nimeni nu poate contesta acest lucru, dar nu te axezi pe lucrurile mici din viaţa de zi cu zi şi eşuezi din când în când. Tu visezi măreţ şi astfel dai de situaţii cărora nu ştii să le faci faţă. E destul de enervant pentru cei care lucrează cu tine, pentru că pari orgolios sau total apatic. E greu să-ţi explici ideile şi simţi că lumea nu a ajuns încă la nivelul tău. Cu toate acestea, e posibil să pierzi biletul de parcare şi să fii nevoit să aştepţi până la închidere, cam despre asta este vorba.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Faptul că nu te ţii de cuvânt.

Tu eşti un bun prieten, dar te poţi implica atât de mult în proiectele tale încât uiţi de tot. Poţi lucra ore în şir sau te poate captiva ceva atât de mult, încât îi faci pe prietenii tăi să se îngrijoreze de tine. De asemenea, ai tendinţa de a deveni pesimist şi nu îţi este străin să anulezi planurile doar pentru că te simţi copleşit de gândul că munca celorlalţi este mai bună decât a ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending