Connect with us

Horoscop

4 zodii în care nu trebuie să ai încredere

 

Încrederea este cheia în toate relaţiile noastre. Indiferent dacă este vorba de dragoste, prietenie sau de profesie, dacă nu avem încredere, atunci ce se întâmplă?

Ai avut vreodată o relaţie atât de puternică încât să îţi pui sufletul pe tavă fără să te gândeşti înainte? Să îţi spui chiar şi cele mai întunecate secrete? Sau, tu şi prietenul tău cel mai bun v-aţi făcut planuri extraordinare pentru vara care urmează să vină? Eşti extrem de entuziasmat de ceea ce urmează să se întâmple, însă persoana respectivă nu a fost niciodată atrasă de ideile tale şi doar s-a amuzat dându-ţi apă la moară? Sunt întrebări al căror răspuns te va dezamăgi şi îţi vor zdrobi sufletul.

Se pare că de multe ori ajungem să fim dezamăgiţi de acţiunile altora. Poate nu ne dăm seama că nimeni nu e este perfect şi că fiecare are defectele lui. Este sfâşietor când ne dăm seama prea târziu.

Pentru a evita dezamăgirea, iată semnele zodiacale în care nu ar trebui să ai încredere. Cu singurnaţă nu sunt demne de ea!

Care sunt zodiile în care nu trebuie să ai încredere?

Taur

Taurul nu este de încredere pentru că nu este dispus să facă compromisuri sau să îţi înţeleagă nevoile. Vrea să fie acolo pentru tine, dar, de asemenea, este important să se pună pe el pe primul loc.

Dacă este ceva cu adevărat important pentru tine, Taurul ţi se va dedica totuşi. Fiind puternic şi hotărât, nu suportă ca cineva să profite de el şi de încrederea lui. În caz contrar, el nu va mai face niciodată nimic pentru tine.

Gemeni

Gemenii sunt afectuoşi şi blânzi, aşa că, evident, vei găsi ce ai nevoie în ei. Dar, de asemenea, sunt curioşi din fire, astfel încât ei nu se vor opri niciodată cu întrebările şi vor să ştie totul. Sunt întruchiparea bârfei, pentru că nu pot să păstreze niciodată un secret.

Balanţă

Balanţă nu poate fi de încredere pentru că nu spune niciodată tot adevărul. Ea minte prentu a evita confruntarea şi pentru a cruţa sentimentele altcuiva în ideea de a evita un conflict şi mai mare. Acest lucru se numeşte minciună, indiferent cât de nesimnificativ ar fi subiectul.

Săgetător

Săgetătorul nu poate fi de încredere pentru că nu se ţine întotdeauna de cuvânt. Deci, din păcate, nu fi surprins dacă îţi promite ceva şi apoi nu se ţine de cuvânt. În acelaşi timp, el încearcă să îşi ducă obiectivele la bun sfârşit, însă sunt prea multe pentru el şi îl copleşesc până la urmă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending