Connect with us

Horoscop

5 zodii care nu se vor întoarce niciodată la fostul iubit

Tocmai te-ai despărţit de partenerul tău şi te întrebi dacă ar trebui să păstrezi sau nu legătura cu acesta? Unele zodii ştiu exact ce vor!
Este perfect normal să îţi pui o mulţime de întrebări, mai ales dacă despărţirea a fost bruscă şi emoţionantă. Majoritatea despărţirilor implică o varietate complexă de sentimente de ambele părţi. Cu toate acestea, ataşamentul este prezent indiferent dacă relaţia s-a încheiat urât sau în cele mai bune condiţii. Cel mai probabil, te întrebi dacă ar trebui să îi acorzi fostului o a doua şansă sau dacă acesta e dispus sau nu să te primească înapoi.

Crezi sau nu, astrologia îţi poate influenţa această decizie. Câteva semne sunt mai sensibile, iar dragostea lor faţă de fostul iubit este de ajuns cât să aibă în vedere o reîmpăcare.

Dar există, de asemenea, zodiii care nici măcar nu iau în considerare să mai vorbească din nou cu acesta, aşa că o a doua şansă este exclusă.

Care sunt cele 5 zodii care nu s-ar întoarce niciodată la fostul iubit?

Leu

Leul este dominant în majoritatea planurilor vieţii lui, inclusiv în ceea ce priveşte relaţiile amoroase. El este încrezător şi îşi doreşte să fie tratat precum un rege. El consideră că este umilitor să îţi acordce o a doua şansă după despărţire. Chiar dacă este rănit, Leul se străduieşte să pară puternic şi să rămână mândru. Cu cât încerci mai mult să-l readuci înapoi în viaţa ta, cu atât mai mult va crede că este irezistibil şi îi va creşte orgoliul.

Leul ştie că nu merită altceva decât ce e mai bun, aşa că se va convinge singur că ai făcut o greşeală teribilă că l-ai lăsat să plece.

Scorpion

Un Scorpion rănit nu se va uita niciodată înapoi. Odată ce şi-a pierdut încrederea, el dispare pentru totdeauna. Scorpionul urăşte lipsa de onestitate şi are abilitatea de a mirosi de la mare distanţă când ceva este în neregulă. El insistă să iasă din orice încurcătură în cea mai favorabilă poziţie posibilă pentru ei. Să te primească înapoi în viaţa lui ar însemna să îşi saboteze singur puterea.

Săgetător

Săgetătorul ştie cel mai bine că viaţa este trecătoare şi că cel mai bun mod de a trăi este acela de a merge cu fluxul, fără întoarcere.

Într-o anumită măsură, relaţiile îl fac să se simtă constrâns. Dacă eşti prea sufocant în relaţie, cel mai probabil el ar fi tentat să fugă. Încercările tale de reconciliere i se vor părea false şi cu siguranţă nu îţi va acorda o a doua şansă.

Capricorn

Capricornul este stăpânul autocontrolului şi, chiar şi în cazul celor mai intense sentimente de după despărţire, el se va reţine să îţi acorde o a doua şansă. Dacă l-ai criticat după ce relaţia s-a încheiat, cu siguranţă el nu te va ierta niciodată. Şi, dacă insişti să vă reîmpăcaţi, s-ar putea să primeşti cea mai grea lecţie de vinovăţie.

Vărsător

Vărsătorul întâmpină probleme în a-şi exprima sentimentele, atât pe cele negative, cât şi pe cele pozitive. Un lucru este sigur totuşi, el nu va face compromisuri atunci când promisiunile sunt încălcate. Decizia lui este bine gândită şi ştie că a acorda o a doua şansă înseamnă un risc major de a fi din nou rănit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending