Connect with us

Horoscop

Ce te face să râzi cel mai tare, în funcție de zodie

Toată lumea știe că râsul este bun pentru suflet. Dar ceea ce amuză pe cineva poate fi complet neamuzant pentru altcineva.
Unele semne zodiacale râd la cea mai simplă glumă, pe când altele preferă un umor mai sarcastic și mai întunecat. Iată ce te face să râzi cel mai tare, în funcție de zodie!

Care sunt lucrurile care te fac să râzi conform zodiei tale?

1. Berbec: comedie fizică și nihilism total
Berbecul este o creatură vizuală, care se amuză la glumele fizce și la comedia nihilistă. Nu este atât de impresionat de poveștile lungi și ar prefera să vadă tunuri umane în comedii.
2. Taur: glume glasice și comedie atemporală
Taurii se întorc adesea la clasici când vine vorba de comedie. Aceștia apreciază umorul blând, dar inteligent, cu înțelesuri ascunse. De asemenea, apreciază un scenariu bun și tind să fie impresionați de comedia britanică bine scrisă.
3. Gemeni: anecdote inteligente și povești amuzante
Nimic nu amuză un nativ în Gemeni mai mult decât o poveste amuzantă. Îi place ca umorul să fie servit în mai multe straturi și să vină cu surprize neașteptate. Îi plac comediile în care descoperă noi glume de fiecare dată când le revede.
4. Rac: umor ciudat
Nativul în Rac este foarte sensibil și îl distrează parodiile despre condiția umană. Se amuză atunci când poate descoperi partea amuzantă a situațiilor aparent obișnuite. Îi place umorul ciudat, adică acela la care nu ar vrea să se uite, dar nu poate privi în altă parte.
5. Leu: umor scandalos și stand-up comedy
Leii sunt de obicei la curent cu cele mai recente comedii.

Sunt fani ai ridicolului și ai umorului scandalos. Cu cât este mai absurd, cu atât este mai bine. Acești nativi caută mereu spectacole de stand-up care să depășească limitele. Și improvizațiile le plac.

6. Fecioară: umor sarcastic
Fecioarele au adesea un simț al umorului foarte sarcastic. Acestea descoperă umorul și în cele mai întunecate locuri și se amuză de comediile care abordează tabuuri.
7. Balanță: comedii muzicale și versuri îndrăznețe
Nativii în Balanță apreciază toate tipurile de comedie muzicală. Aceștia adoră versurile inteligente și amuzante și apreciază întotdeauna umorul. Iar dacă adaugi puțină prosteală inocentă, acești nativi vor fi absolut încântați.
8. Scorpion: umor negru
Scorpionul alege umorul negru și periculos. Vrea să fie șocat și dus într-un loc în care busola morală o ia razna. Este vorba despre descoperirea umorului în situațiile dificile.
9. Săgetător: orice tip de umor
Săgetătorul nu are o preferință atât de specifică atunci când vine vorba de umor. Acestuia îi place orice, de la stand-up comedy la comedii muzicale. Deseori, este atras de comediile care provoacă tabuurile.
10. Capricorn: umor inteligent
Inteligent, Capricornul nu este prea amuzant de glumele ușoare, însă preferă comediile inteligente. Nu este un mare fan al umorului britanic, însă adesea vede o comedie acolo unde alții văd o dramă. Acest lucru se întâmplă pentru că se află la granița subțire dintre seriozitate și inteligență.
11. Vărsător: comedie cerebrală
Vărsătorii sunt creaturi politice, care preferă comedia cerebrală atunci când își doresc să râdă. Le plac show-urile britanice de comedie sau comedia clasică americană.
12. Pești: comedie fizică, cu o notă absurdă
Peștii preferă efectele speciale și stilul vizual. Vor râde în hohote atunci când vor avea în viața lor un umor absurd. Sunt, de asemenea, fani ai comediei care include cascadorii, magie sau chiar și ventriloci.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending