Connect with us

Horoscop

De cât somn ai nevoie în funcție de zodie

Știai că nativii fiecărei zodii au un număr prestabilit de ore de somn? Mai jos, poți regăsi indicațiile pentru cele 12 semne zodiacale când vine vorba de orele petrecute în pat.
Care este numărul de ore de somn de care ai nevoie în funcție de zodie?
Berbec
Și Berbecul este un semn de foc și trebuie să doarmă 6-7 ore pe noapte. Are multă energie și nu are nevoie de mult somn pentru a-și păstra strălucirea.

Taur
Este un semn de pământ și muncește mult. Poate fi meticulos cu anumite lucruri, dar se mișcă foarte încet în general și vrea ca totul să fie făcut cu răbdare. Poate dormi chiar și doar 5 ore pe noapte.

Gemeni
Fiind un semn de aer, are nevoie de aproximativ 12 ore de somn în fiecare noapte.

Este o zodie creativă, lucru care îi drenează de energie. Are nevoie de somn pentru a se alimenta.

Rac
Racul este un semn de apă, care are grijă de cei din jurul său. Emoțiile sale trec de la rece la cald în timpul unei zile, așa că are nevoie de cel puțin 10 ore de somn neîntrerupt.

Leu
Leul este un semn de foc, un călător curios. Îi place să exploreze și să caute informații. Nativii în Leu consumă multă energie pe parcursul unei zile, având nevoie de 8 ore de somn pe noapte.

Fecioară
Este un semn de pământ.

Îi place să organizeze și să managerieze totul. Cu toate acestea, are nevoie doar de 6 ore de somn pe noapte.

Balanță
Acesta este un semn de aer. Este un gânditor, îi plac oamenii și se împrietenește cu ușurință. Balanța este persoana de care are nevoie toată lumea. Având în vedere că o Balanță le dă mult din energia sa altora pe parcursul zilei, are nevoie de cel puțin 10 ore de somn pe noapte.

Scorpion
Acesta este un semn de apă și are nevoie de 10-12 ore de somn neîntrerupt în fiecare noapte.

Are emoții intense și are nevoie de somn pentru recuperare.

Săgetător
Acesta este un semn de foc și are nevoie de 6 până la 7 ore de somn în fiecare noapte. Consumă multă energie pe parcursul zilei, dar nu suficientă încât să îl solicite și să fie nevoie să doarmă mai mult.

Capricorn
Acesta este un semn de pământ și are nevoie de aproximativ 8 ore de somn în fiecare noapte. Nu este o zodie care să se obosească prea tare.

Vărsător
Acesta este un semn de aer, însă are nevoie doar de aproximativ 6 ore de somn în fiecare noapte.

Este o zodie interactivă și sociabilă. Acest lucru înseamnă că preferă să facă lucruri decât să doarmă.

Pești
Nativii în Pești au nevoie de aproximativ 6 ore de somn dacă sunt în stare bună și 10 ore dacă se află într-o stare proastă. Aceștia sunt blânzi și înțelepți și tind să aibă emoții puternice, iar odihna lor depinde de asta.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending