Connect with us

Horoscop

4 zodii care nu rezistă într-o relaţie la distanţă

Relaţiile la distanţă nu sunt pentru toată lumea. Pentru majoritatea oamenilor e foarte dificil să poată face o relaţie să funcţioneze în aceste condiţii.

 

Iată 4 zodii care pur şi simplu nu rezistă într-o relaţie la distanţă:

Gemeni

Dacă intenţionezi să ai o relaţie la distanţă cu un nativ din Gemeni sau eşti Gemeni, cu siguranţă ar trebui să te răzgândeşti. Nu e nimic în neregulă să încerci, dar vei sfârşi suferind. Gemenii sunt schimbători şi au mereu nevoi într-o relaţie, iar aceste două caracteristici nu fac o combinaţie fericită pentru tine. Gemenii îşi doresc atenţie constantă de la partenerul lor, iar un apel video din când în când nu îi va satisface.

Evident, există modalităţi de a ţine mereu legătura cu partenerul tău, dar nimic nu se compară cu o întâlnire şi un sărut real. Există riscul ca un nativ din Gemeni să îşi găsească pe altcineva cu care să îşi ocupe timpul, pentru că o relaţie la distanţă necesită seriozitate şi auto-control, lucruri care îi lipsesc cu desăvârşire.

Balanţă

Flirtul îi creează Balanţei probleme, iar ea adoră să o facă. Acesta este unul dintre motivele pentru care nativului din această zodie îi este atât de greu să se implice într-o relaţie la distanţă.

El urăşte să fie singur oricum! El va căuta în permanenţă pe cineva care să îi umple golurile, iar asta nu va fi un lucru uşor de tolerat de partenerul lui. Într-un astfel de nativ nu poţi avea încredere, iar între timp, poate deveni extrem de gelos. În timp ce flirtează cu alte fete, el poate fi extrem de supărat pe partenera lui numai că se gândeşte că şi ea poate face acelaşi lucru. Nu poţi avea o relaţie sănătoasă în aceste condiţii.

Leu

Nu se va termina cu bine dacă un Leu se implică într-o relaţie la distanţă. Leul cere multă atenţie, iar dacă nu o obţine, iese urât.

Iar acest lucru e greu de obţinut dacă nu trăiţi în aceeaşi casă. Leul se va bucura la început de afecţiunea pe care i-o arăţi şi va iubi postările de pe Instagram care îi vor încălzi nopţile de unul singur, dar nu va rezista mult în acest ritm. El va dori o viaţă reală, nu una doar pe social media.

Scorpion

O relaţie la distanţă e un lucru extrem de dificil pentru un Scorpion, pentru că acesta are probleme în a-şi exprima sentimentele în cuvinte. El e mai mult adeptul iubirilor fizice în care sărutările şi atingerile să nu lipsească.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending