Connect with us

Horoscop

4 zodii care se învinovăţesc pentru orice

Există patru semne zodiacale care par să se învinuiască mai mult decât restul. Iată care sunt!

Cele 4 zodii care se învinovăţesc chiar şi atunci când nu ar trebui:

Rac

Potrivit astrologiei, Racul tinde să acţioneze cu inima mai mult decât cu raţiunea. Nu îi place să facă greşeli şi suferă enorm, mai ales dacă greşeala sa a rănit o altă persoană în vreun fel. Un Rac se învinovăţeşte mai mult decât alte zodii. El o face pentru toate greşelile sale, indiferent cât de nesimnificative ar fi. Dacă vrea să se relaxeze, trebuie să lucreze la partea ei emotivă întâi.

Fecioară

Fecioara este perfecţionista zodiacului. Ea este harnică şi, de asemenea, urăşte tot ce itervine în calea scopurilor sale. Ea crede că are control asupra propriei sale vieţi şi se asigură de asta. Se învinovăţeşte mai des decât ar trebui. Dacă lucrurile nu merg aşa cum a planificat, ea se va simţi mizerabil. Viaţa e atât de imprevizibilă şi te poate prinde de multe ori nepregătit, iar o Fecioară ar trebui să conştientizeze acest lucru. Chiar dacă nu e pregătită, asta nu înseamnă că nu poate face faţă.

Peşti

Imaginaţia bogată a acestui nativ face ca emoţiile sale să îl copleşească. Acesta tinde să fie foarte emotiv atunci când vine vorba de greşeli. În cele din urmă, se va învinovăţi pe sine pentru ceea ce se întâmplă, mai ales dacă altcineva e rănit. Fiind atât de profund şi altruist, e dificil pentru el să nu investească atâtea sentimente. Nativul din această zodie trebuie să afle că chiar dacă a făcut o greşeală, se întâmplă şi nu se termină lumea cu asta.

Gemeni

Un nativ din această zodie nu e uşor de mulţumit. El se învinovăţeşte atunci când e schimbător şi ia unele decizii. El se grăbeşte să se învinovăţească dacă ceva nu merge bine. Poate deveni foarte nervos, iar acea nelinişte a lui se traduce ca fiind catalizatorul a tot ceea ce merge prost în viaţă. Uneori nu poate fi ferm în ceea ce priveşte nevoile lui, aşa că vina e singura opţiune. El ar trebui să îşi amintească faptul că nu trebuie să ştii ce vrei tot timpul pentru a fi fericit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Horoscop

Ce fel de părinte eşti, în funcţie de zodia ta

 

Dacă eşti părinte, cu siguranţă te-ai întrebat de nenumărate ori dacă eşti unul bun sau unul rău. Zodia ta îţi poate dezvălui acest lucru!

 

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Tu eşti o fire curajoasă, care nu are teamă de nimic.

Dar, privitor la familie, nu eşti o persoană intimidantă. Copiii tăi te vor respecta şi vor deveni plini de încredere în ei şi puternici la fel ca şi tine.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Tu eşti o fire răbdătoare, dar în acelaşi timp, îţi împingi copiii să muncească din greu.

Sarcinile părinteşti sunt foarte importante pentru tine, la fel ca şi stabilitatea financiară şi emoţională din familie. Îţi vei asculta mereu copiii şi nu le vei ignora niciodată nevoile.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Tu îţi provoci copiii la discuţii profunde în timpul cinei şi menţii o notă jucăuşă şi prietenoasă.

Eşti mai degrabă cel mai bun prieten al copilului tău, vorbindu-i de la egal la egal în loc să îl tratezi cu superioritate.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Tu cauţi să ai conexiuni profunde cu cei mici.

Eşti un parinte calm şi natural, care nu trebuie să se chinuie să fie o mamă sau un tată bun. De asemenea, pui mare preţ pe sentimente, de aceea, cel mai probabil, vei petrece o mulţime de timp de calitate doar fiind prezent pentru copiii tăi.

Leu(22 iulie – 22 august)

Te-ai născut pentru a fi lider, aşa că tu îţi încurajezi copiii să îţi atingă cele mai înalte ţeluri.

Nu le vei permite niciodată să fie leneşi, ci mereu îi vei împinge de la spate pentru a se implica în cât mai multe activităţi şi hobby-uri care să îi stimuleze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană foarte organizată, meticuloasă şi grijulie, aşa că cei mici se vor simţi mereu în siguranţă cu tine şi viaţa lor va fi foarte bine structurată.

Vei crea o rutină în familie şi îţi vei încuraja copiii să aibă obiceiuri sănătoase.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta de familie este echilibrată de la sine.

Munca şi joaca sunt egale pentru tine, iar menţinerea calmului şi ţinerea emoţiilor sub control sunt calităţile tale în ceea ce priveşte rolul de părinte. De asemenea, ştii să faci dreptate, eşti extrem de corect şi foarte priceput în a-ţi linişti copiii indiferent de ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai o relaţie specială cu copiii tăi.

Conexiunea emoţională pe care o construieşti cu aceştia practic înseamnă că aproape le poţi citi gândurile. Întotdeauna ştii ce vor sau ce au nevoie înainte de a-ţi spune sau de a-ţi cere.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău liber te face să fii un părinte distractiv şi amuzant care organizează cele mai tari petreceri pentru copiii săi.

Întotdeauna planifici o nouă aventură pentru familia ta şi îţi propui să iasă excepţional.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Tu eşti o persoană hotărâtă şi demnă de încredere.

Tu impui limite şi reguli şi vei fi mereu acolo pentru copiii tăi. Îi vei învăţa ce înseamnă să fii responsabil şi practic, ceea ce îi va determina să fie la fel de puternici ca şi tine.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană creativă şi vizionară, iar ca părinte, îţi place să creşti copii curioşi pe care îi încurajezi să scrie, să deseneze, să cânte şi să îşi exprime sentimentele.

Felul tău de a fi le permite celor mici să gândească liber şi să fie plini de imaginaţie.

Peşti(19 februarie – 20 martie)

Tu eşti din naştere o fire mămoasă, caldă şi blândă.

Tu eşti grijuliu cu copiii tăi şi cu cei dragi. Eşti sensibil la nevoile lor schimbătoare şi la sentimentele lor. Eşti mai mult protectiv decât disciplinar şi niciodată nu da pedepse aspre sau nedrepte.

Continue Reading

Trending